Saturday, March 10

SELAMAT PULANG

Alhamdulillah, 7hb haritu Mama selamat sampai dari Kota Suci:') Siriesly lega gila hati tengok Mama in good condition. Tapi Mama macam penat sikit lah muka. Memanglah, sape tak penat kannn. Masa nak pergi amik Mama tu, ada masaalah sikit. Hampir2 saya nak pengsan, lutut ni lemah gila rasa. Tapi alhamdulillah selesai jugak masaalah and perjalanan pon diteruskan. First, amik Kak Nia dulu dekat UPM. Then baru pergi KLIA tengok Mama. Dalam pukol 11.15pm tu baru flight Mama pergi balik Penang. Thanks eh awak jadi driver kitorang lagi sekali. Kopiah dengan tasbih Mama saya bagi tu jangan bagi hilang tau.. 


Mama:*
Menara jam tu, arkitek Malaysia yang buat tau. Bangga kan?
Mama and Kak Nia^^,
Driver


Harini or esok, insyaallah Mama nak datang Palam. Yeayyy:DD Datang dengan Papa, Amir, Mikhail semua lah. Best2^^, 


Rindu dua ketul nii..

Sekarang ni study week actually. Memang semua orang tengah dok pulun study gila2 lah. And macam biasa, kalau dah study mesti tension. Salah satu cara saya and housemate buat masa tengah tension ni, makan banyak2 since sekarang cuaca dekat Palam ni pon sejuk gila mengalah kan dekat Oldtraffod -1 darjah celcius. Disamping makan2, kitorang bergosip sambil minum nescafe panas ditambah pula dengan berselubung comforter tebal and kadang2 tak mandi. Okay tipu..


Chocolate yang sangat besa ni boleh habis dalam satu hari je
Meja penuh makanan. p/s: Keadaan ni belanjutan selama 10minute saje ok. Then kemas lahhhh..

So, paper first final start hari Isnin ni. Do pray for me and all my friends here. Aminn.. Asasi dah nak habis. Gonna miss this place so much T___T Okay taknak tacing2, sekarang mood study. Oh ohh, lupa pulak. Selamat hari jadilah ye dekat sape2 yang birthday dia harini. May have a blast and selamat dunia akhirat. Aminn:)


nota kecil: Moment of inertia T_________________T Guane niiii..

No comments:

Post a Comment