Saturday, March 3

TAMAT

Fuhhfuhh, tiup2 sikit atmosphere negative dalam blog ni. Maaflah, ter emo lebih pulak in previous entry. Act, saya ni susah gila nak terasa tapi haritu ter emo sorang2 pulak sampai bengkak2 mata. But still sayang diorang. How can I easily get rid of these people sedangkan banyak kenangan manis kitorang sama2..


Our lovely boys:*

Korang, actually kan, even tak sampai pon setahun kita semua satu kelas tapi kite macam dapat rasa there is a very special relationship among us. Macam darah M4 da Hard Core tu betul2 mengalir dalam badan ni. kankan? Ok lah fine hiperbola lebih. But betul lah. Siries tak tipu. Tak percaya, tanya diorang..

Wiwittt:* Awek tuu..
Dalam gambar ni ada 3orang je act. Yang lain tu tiang.

Then, perasaan tu lagi2 bertambah kuat after kita balik dari Pangkor haritu. Even banyak dah aktiviti yang kita buat sama2 macam overnight, main boling and soso, but Pangkor ni lah pelengkap segala galanya. Even Apek, Fakhrul and Yaya pon seems happy gila mase tu. Best kan M4?^^, Oh oh silap, best kan kita semua:DD

Eh Azimm? Kenape tuuu.. Huuu..

So, Asasi pon dah nak habis. I very appreaciate each one of you guys. Tak tahu lah degree nanti macam mana. Dapat ke satu kelas yang sama kepala, yang amik berat satu sama lain, yang gentle, yang comel, girls yang rajin, boys yang protective and sosoo..

Last day lab.. gambar goyang, tapi nak jugak letak..

Hope lepasni, kita tak lupa lah antara satu sama lain yee. Even tak contact kat phone pon, Fb jangan lah senyap je. Group tu penting. kankan? For girls, kita lumba sape kawin dulu okay. Haha:p Boys pulak, lumba sape dapat Ir dulu^^, Me always love you, M4 DA HARD CORE..

nota kecil: Kejap lagi update pasal pergi Pangkor^^,

No comments:

Post a Comment