Monday, June 25

HUMBAN

Takde benda pon nak cakap. Just satu je lah. Memang best tadi kena humban masuk dalam peti sejuk. Haha:p Peti sejuk yang macam peti sejuk ais krim tu. Tapi besar punye. Terima kasih sangat2 lah ye boss. Jasa mu dikenang.. Haha




Kak Siti rakam je keja. Bukan nak tolong. Nasib boleh keluar sendiri. Sumpa tak boleh blahh..


nota kecil: Back to Papaya. Safi buat muka saya tumbuh jerawat!

Saturday, June 23

BULAN




:') Cantikkan? My heart will automatically gets melt bila tengok bulan penuh macam ni. Seriously lah ade ke tempat boleh tengok bulan besa gedabak macam ni? Ke diorang tipu je ar? Even tak dapat tengok betul2, tengok gambar pon saya dah cukup bahagia. Wuwuu.. Hari2 search dekat pakcik Google gambar bulan. Hebatnya ciptaan Allah kan?:') 

Tuesday, June 19

M4 PALAM 2011/2012

I really miss my bebigels so much rite now. I mean M4 bebigels. And my only bebiboi; boys M4. Kan best kalau boleh undur masa balik. Really feels like crying. I miss the laughter, the smiles, the cares, the jokes, the 'late' and the unity of M4. Like seriously rindu gila..


Cikin; I miss ur anger, ur laugh, ur pouting mouth, ur bantal busuk
Ayu; I miss ur blur, ur sweet smile, ur awkward, ur shy, ur appetite
Cut; I miss ur lesung pipit, ur cuteness, ur pipi, ur gentle, ur round eyes
Wanim; I miss ur childness, ur so fast lebam body, bite u, ur 'matang'
Yaya; I miss ur pink, ur handwriting, ur laugh, ur eyes, ur baju kurung
Tiqah; I miss ur words, ur voice, ur support, ur care, ur herbalife


Iwan; Miss ur jokes, ur innocent, ur buncit, ur cant close mouth
Ahmad Azzim; Miss ur gentle, ur care, ur garang, ur responsibility
Wan Zu; Miss ur care, ur teasing, ur teeth, ur calm eyes
Lehan; Miss ur kindness, ur CSC's brain, ur softness, ur pink laptop


Bebiboi yang lain2 pon rindu. Cuma banyak sangat, nanti sambung^^, And I miss the atmosphere of M4. Sekali M4, selamanya M4. I love u guys...






nota kecil: I'll wait for you



Wednesday, June 13

REMP IT




Pergi lah kau MEREMPIT wahai anakkuu..
Mak iringi kau dengan
INALILLAHIWAINNALILLAHHIROOJIUNN..

Haha:p Komfirm tak jadi merempit budak tu. Cool mak! :D



nota kecil: Breakfast roti^^,

UAI


Macam Siti Khadijah dengan Nabi Muhammad saw lah ye? Oooo.. So kalau perigi tu nak ligan timba boleh ustaz? :'D 

nota kecil: Dupdap dupdap..

Tuesday, June 12

SUCCUMB


nota kecil: Pi mai, Pi maii. Tang tuuuu jugak.. 

Thursday, June 7

WALK

Ok fine ini sangat merepek. Tadi masa tengok2 balik gambar dekat Palam, sekali terperasan something. (Tengok gambar Palam lagi Nia ni. Nampak beno rindu nye tuuu)


Okay mari lihat ini;


Tengok saya jalan macam mana-__- Wani, Cut dengan Ayu elok je kaki tu kalau jalan. But me? Hahaa. Siries gelak guling2 tengok gambar ni. Kaki kalau tak 120 degree takboleh agaknye? Ada lagi satu;




Ini macam melampau. Tapi tu lah kenyataan nye. Sobsobb.. Yang ni degree dia kurang sikit lah dari yang atas tadi tu. Haha:p Macam berkawat pon ade tengok-___-' Yes, saya jalan memang laju. Dah lah laju, langkah besar pulak tu. Kesian classmates saya yang kecik2 molep tu. Satu lagkah saya, sama dengan 3 langkah diorang kot? Cewahh, takde lah sampai 3. 2 lah kot. Boley laa..


Masa kecik2 dulu, cita2 saya nak jadi model. Hewheww. Lepastu macam tak baik lah pulak kan. So tukar lah nak jadi pramugari. Lepas dah matang sikit ni, baru lah berubah cita2 takmau jadi yang lagho2, nak jadi yang profesional2. Hee..




Model untuk yang halal je lah nanti~~ Heww..


nota kecil: Dupdup dupdup.. ^^,

Wednesday, June 6

NIA

Kassiaaannnnnnnn blog ni dah lama tak apdet. Haihhh.. Maaf lah ye Encik Blog, lately ni macam malas sikit. Tapi seriously banyak gila benda nak cerita. Benda nak share pon banyak. Unfortunately, kemalasan lebih menguasai diri sebanyak 99.99 setengah peratus..


So, hari sabtu haritu family belah Papa datang rumah. Rombongan menghantar kezen saya ni nak masuk UiTM Penang.


 Kitorang pergi mandi pantai~ Ellehh.. :p

Kezen rapat diorang nihh..

Oh oh! Berat saya dah naik faham takk?:D Even cukup2 makan je BMI dia which is paling kecik untuk berat yang ideal(Senang cite macam Korean artis lah:p), but still rasa ohsem gila since saya ni susah gila nak naik berat even 0.2kg pon.  Yang tambah best lagi, body fat lagi tinggi dari ideal body fat. Tang mana lemak tu sembunyik tak tahu lah. Hahaa.. 

Agak2 boleh rampas Taecyeon dari Yoona tak? Dengan tinggi and berat macam ni? :p


Okay dah takde benda nak cakap. Nah baca ni;


Seriously?? -..-' Ok fine..




nota kecil: I cant wait!:D

Friday, June 1

MY PASSION

  • Lotion
  • Ais
  • Anything green
  • Roti
  • Lauk paru
  • Webcam
nota kecil: Happy June everybodyyyyy!