Thursday, August 21

21TH AUG

Pheew lama tak update. Tak pergi mana pon. Duduk rumah je, tapi malas. Hari ni tak ada benda pon nak cakap just currently Im addicted to ada satu lagu ni. Rentak ballad. Biasa saya suka dengar lagu rentak rnb techno, but this lagu best pulak. Even tak paham. Haha. Yes lagu Korea

Eyes, Nose, Lips 
by 
Taeyang

Paham lah kot sikit sikit. Satu dua perkataan je lah. Hahaha. Try lah dengar. Time time nak tidur ke kan. Hee

So esok hari Jumaat. Hari berkabung bagi Malaysia. Jenazah jenazah and mendiang mangsa MH17 finally akan sampai ke Malaysia. Istiadat penghormatan mangsa akan diadakan. Pukul 10pg esok start. Al-Fatihah

Macam berita lah pulak rasa. Eh. Hmm so lagi 2 minggu plus minus nak start semester baru. Macam excited, macam tak. Excited sebab nak belajar balik. Tak excited sebab tajuk fyp tak dapat lagi. Haha ayoo. Macam mana ni? Tak akan salah kan idea kenapa dia tak datang lagi sebab diri sendiri tak peruntuk kan masa untuk dia datang. Haa macam mana tu. krikrik

Actually I was sooooooo very the sad sebab supposely 9hb haritu I should have attend my friend punya wedding dekat Shah Alam. Tapi atas sebab perkara yang tak dapat dielakkan, terpaksa cancel. And my flight yang dah book pon burn macam tu sahaja. Melayanggg sedih pedih. My friend ni saya kenal bukan lah masa zaman childhood or even zaman sekolah. Saya kenal dia masa zaman foundation dekat Palam dulu. No she is not Palam's student. Shes Sunway's. How did I knew her, hehehe ada lah. Yang penting, she do gives impact to me that time and Im 100% sure too that me also gives her the same way. Apa apa pon. Alhamdulillah. Im happy for you dear. Semoga Ili sentiasa happy dan bahagia di samping suami :)


(Masih dengar lagu eyes nose lips) 
Nak cakap apa lagi eh. Hmm nia, have faith. Jiayou!

nota kecil: Nak tengok monsters university